Okulumuza 2. kez eSafety Label etiketi!

2. kez eSafety Label etiketi! Okulumuz eGüvenlik konusunda 2. kez bronze etiket aldı. Okulumuz eGüvenlik ekibi: Okul müdürümüz Birsen Aksakal önderliğinde İngilizce öğretmenimiz Zehra Çelik, rehberlik öğretmenimiz Gamze Karagöz, sınıf öğretmenelerimizden Zeki Erdoğan tarafından hazırlanan dosyalar ve oluşturulan başvuru sonucunda bronze etiketi almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

11-02-2023

E SAFETY LABEL NEDİR?

Dijitalleştirme platformlarının ön planda olduğu günümüzde eğitim-öğretim faaliyetleri de teknoloji ve çevrimiçi araçlarla iç içe geçmiş durumdadır.

Faydaları ile hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen internet beraberinde bazı riskleri de getirmiştir.

eSafety Label; Okulların, ebeveynlerin, öğrencilerin ve personelin çevrimiçi güvenliğini tüm yönleri ile ele alarak yardımcı olmayı  amaçlar.bu amaçla :okulları belirli kriterler doğrultusunda bilgilendirir ve değerlendirir.

12-02-2023

1071 Malazgirt ilkokulu e safety akreditasyonu için;

*eGüvenlik tedbirlerimiz ile riskleri en aza indirgemeye çalışmaktayız.

·      *Oluşturduğumuz e güvenlik politikası doğrultusunda her türlü tedbiri sağlamaktayız.

·      *Farkındalık oluşturmak amacı ile düzenli olarak bilgi alışverişi yapılmaktadır.

·      *Daha güvenilir okullar için siber zorbalığa hayır diyoruz!

GÜVENLİ OKUL,MUTLU ÇOCUK DEMEKTİR.

E Güvenlik Etiketi Nedir?

e güvenlik etiketi 2012 yılında başlatılan bir avrupa okul ağı girişimidir.

uygulama amacı;

·      Öğretmen, okul müdürü bit koordinatörü ve personel için uygun çevrimiçi bir ortam oluşturmaktır.

·      E güvenlik topluluğu ; katılımcıların etkileşimde bulunmaları, uygulamaların paylaşılması ,tavsiye isteme,zor vakaların  ve çözümleri için ideal bir paylaşım alanıdır.

e safety akreditasyon sistemi tarafından belirlenen çevrim içi güvenlik kriterlerini geçerek e safety bronz etiketini almış bulunmaktayız.

Tatbikat ilkokulu olarak tüm çabamız okulumuz ve öğrencilerimiz için en güvenilir çevrim içi alanlar oluşturmaktır.

GÜÇLÜ GELECEK, GÜVENLİ OKULLAR,

MUTLU ÇOCUKLAR!