1071 Malazgirt İlkokulu

Adres
ŞÜKRÜPAŞA MAH. 1. KONAK SK. 1071 MALAZGIRT ILKOKULU BLOK NO 10/3 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Ülkemizin geleceğinden sorumlu olma bilinciyle ; İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni,hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen , Sorumluluklarını bilen , doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen, kültürel mirasa saygı duyan ,var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, Bilimsel, teknolojik gelişmeleri yaşantısına yansıtabilen, araştırmacı, sorgulayıcı öğrenme çabasına sahip , kendisi ile barışık,özgüveni gelişmiş , ülke menfaatini kendi menfaatlerinin üstünde tutabilen,idealist bireyler yetiştirmeye odaklıdır.
Misyon
Öğrencilerin küçük yaşta yeteneklerini ortaya çıkaracak,yaşamla uyumunu sağlayacak bir eğitim ve öğretim programını ön planda tutup , bilgiyi özümseyen , araştıran, sorgulayan , analitik düşünen , doğru iletişim kurabilen , toplum bilinci yüksek; milli , manevi ve evrensel değerlere bağlı , başarıya inanan çocuklarımızı Türkiye’ nin yarınlarına hazırlamaktır.
Satranç İl Birinciliği
Derslik :-1
Başlama :08:40 Bitiş: 14:00
Ulaşım
Yürüyerek 10 dk.Tüm dolmuşlar okulun yakınından geçmektedir.Ulaşım sıkıntısı yok.
Öğrenci servisi vardır.
Şükrü Paşa Mah. 50. Yıl Caddesi 1.Konak Sokak No:1 Yakutiye/Erzurum
İl ve ilçe merkezine uzaklığı 200 Metre,
Masa Tenisi,Satranç,Folklör
Proje Çalışmaları
İhtiyacın Hediyem Olsun.e-Twinning (Okuyorum Geleceğimi kuruyorum, Geçmiş zaman oyunları.)