Kas

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuzda düzenlenen, Filistin'e destek kermesimize desteklerinden dolayı öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ve çok kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin final toplantısı yapılmıştır.

May

Okulumuz öğrencilerine il sağlık müdürlüğünden ağız ve diş sağlığının önemini anlatmak için diş fırçama eğitimi veren Dilara hanıma teşekkür ederiz.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzün katılımıyla Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülen Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları sonlanmıştır. Proje süresince herşeyini vererek çalışan, çabalamaktan yeni şeyler öğrenmekten vazgeçmeyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm e-Twinning okul kulübü öğrencilerinin velilerine de teşekkür ederiz. Öğrenci katılım sertifikalarımız ve veli sertifikalarımız dağıtılmıştır. Sırada kalite etiketi süreci var. Bu süreçte de başarılar dileriz.

e-Twinning okul kulübümüzün mesajı: - Sıradaki projeler bizleri bekler!

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzün katılımıyla Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülen Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları tamamlanmıştır. Projemizin sanal sergisi hazırlanmıştır. Sanal sergimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Let's Experiment/ Haydi Deney yapalım Projesinin çalışmaları devam etmektedir.

May

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin çalışmaları devam etmektedir.

May

Okulumuz e-Twinning MATH GAMES Proje Öğrenci Toplantısı takvim doğrultusunda 23 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

e-Twinning Projeleri - LAND OF FAIRYTALE - Proje Çalışmaları 3

Projemizin Ortak ürünü(Common Product)olarak öğrencilerimiz bir masal yazdı. Her bir bölümünü bir ortak okulumuz yazdı masalımızın. Öğrencilerimiz kendi bölümlerini yazarken keyifli vakit geçirdiler. Hayal güçlerini kullandılar.

Kitabımızın e-Kitap formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuz e-Twinning Projeleri'nden  LAND OF FAIRYTALE Projesinin takvimi doğrultusunda 9 Mayıs Dünya e-Twinning / Avrupa Günü kutlmalarını kodlama etkinliğimizle gerçekleştirdik.

May

Okulumuz e-Twinning Projeleri'nden  LAND OF FAIRYTALE Projesinin Öğretmen tanışma toplantısı proje başlangıcında, 27 Mart 2023 tarihinde, Öğrenci Toplantısı ise proje takvimi doğrultusunda 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

May

Okulumuz 2/B Sınıfı bitkiler konusunu gözlem yaparak öğrendi! Okulumuz 2/B Sınıfı Öğretmeni Süleyman TAMŞEN 16 Mayıs 2023 tarihinde bitkiler konusunu işlerken öğrencilerinin gözlem yaparak öğrenmeleri için okulumuz 4/B sınıfına ziyarette bulundular. 4/B Sınıf öğretmenimiz Zeki ERDOĞAN'ın yetiştirdiği çeşitli çiçekleri inceleyerek bakımları ve yarararı hakkında Zeki ERDOĞAN öğretmenimizden bilgi edindiler.

May

Okulumuz tüm öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte Atatürk Üniversitesi Biyoçeşitlilik Bilim Müzesi'ni ziyaret etti. 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen gezimizde öğrencilerimiz biyoçeşitlilik ile ilgili yararlı bilgiler edinirken eğleneli vakit geçirdiler. Çeşitli hayvan ve bitki türlerine dair bilgiler edindiler.

May

Okulumuzda yürütülmekte olan Land of Fairytale isimli projenin aktiviteleri proje takvimine uygun bir şekilde yapılmıştır. proje aktivitelerinde öğrencilerimiz masallarla eğlenerek öğrenmişlerdir.