ERZURUM / YAKUTİYE - 1071 Malazgirt İlkokulu

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzün katılımıyla Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülen Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları devam etmektedir.

May

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin çalışmaları devam etmektedir.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zehra ÇELİK'in rehberliğinde, tüm öğretmenlerimizin işbirliğiyle yaptığımız eTwinning Okulu Etiketi başvurumuz kabul edilmiş olup, 2023-2024 yılı eTwinning Okulu Etiketimizi almış bulunmaktayız.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümünü coşkuyla kutladık. Bu yıl kutlama programımızı 23 Nisan'ın bayrama denk gelmesi sebebiyle 26 Nisan 2023 çarşamba günü gerçekleştirdik.

May

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Let's Experiment Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Bu projede deney yaparak öğrenme hedeflenmektedir.

May

1071 Malazgirt İlkokulu e-Twinning Projeleri - LET'S EXPERİMENT- Proje toplantısı

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Let's Experiment/ Haydi Deney yapalım Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Proje toplantısı yapılmıştır.

1071 Malazgirt İlkokulu e-Twinning Projeleri - MATH GAMES - Proje toplantısı

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Proje toplantısı yapılmıştır.

Nis

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Bu projede oyunlarla Ritmik Sayma ve dört işlemi eğlenerek öğrenme hedeflenmektedir. Matematiği bütün öğrencilere sevdirmek aynı zamanda hızlı bir şekilde öğrenmek amaçlanmaktadır.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzünkatılımında Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülmektedir. Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları devam etmektedir.

Mrt

1071 Malazgirt İlkokulu Okul Aile Birliği 2. Dönem Toplantısı yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

1071 MALAZGİRT İLKOKULU 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü' nün  102. Yıldönümü ve Erzurum' un Kurtuluşu'nun 105. Yılı coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 28 şubat 2023 tarihinde deprem tatbikatı yapılmıştır.