Etiket Sonuçları: etwinning

Haz

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin final toplantısı yapılmıştır.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzün katılımıyla Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülen Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları sonlanmıştır. Proje süresince herşeyini vererek çalışan, çabalamaktan yeni şeyler öğrenmekten vazgeçmeyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm e-Twinning okul kulübü öğrencilerinin velilerine de teşekkür ederiz. Öğrenci katılım sertifikalarımız ve veli sertifikalarımız dağıtılmıştır. Sırada kalite etiketi süreci var. Bu süreçte de başarılar dileriz.

e-Twinning okul kulübümüzün mesajı: - Sıradaki projeler bizleri bekler!

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzün katılımıyla Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülen Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları tamamlanmıştır. Projemizin sanal sergisi hazırlanmıştır. Sanal sergimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin çalışmaları devam etmektedir.

May

Okulumuz e-Twinning MATH GAMES Proje Öğrenci Toplantısı takvim doğrultusunda 23 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

e-Twinning Projeleri - LAND OF FAIRYTALE - Proje Çalışmaları 3

Projemizin Ortak ürünü(Common Product)olarak öğrencilerimiz bir masal yazdı. Her bir bölümünü bir ortak okulumuz yazdı masalımızın. Öğrencilerimiz kendi bölümlerini yazarken keyifli vakit geçirdiler. Hayal güçlerini kullandılar.

Kitabımızın e-Kitap formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuz e-Twinning Projeleri'nden  LAND OF FAIRYTALE Projesinin takvimi doğrultusunda 9 Mayıs Dünya e-Twinning / Avrupa Günü kutlmalarını kodlama etkinliğimizle gerçekleştirdik.

May

Okulumuz e-Twinning Projeleri'nden  LAND OF FAIRYTALE Projesinin Öğretmen tanışma toplantısı proje başlangıcında, 27 Mart 2023 tarihinde, Öğrenci Toplantısı ise proje takvimi doğrultusunda 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

May

Okulumuzda yürütülmekte olan Land of Fairytale isimli projenin aktiviteleri proje takvimine uygun bir şekilde yapılmıştır. proje aktivitelerinde öğrencilerimiz masallarla eğlenerek öğrenmişlerdir.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzün katılımıyla Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülen Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları devam etmektedir.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zehra ÇELİK'in rehberliğinde, tüm öğretmenlerimizin işbirliğiyle yaptığımız eTwinning Okulu Etiketi başvurumuz kabul edilmiş olup, 2023-2024 yılı eTwinning Okulu Etiketimizi almış bulunmaktayız.

May

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Let's Experiment Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Bu projede deney yaparak öğrenme hedeflenmektedir.

May

1071 Malazgirt İlkokulu e-Twinning Projeleri - LET'S EXPERİMENT- Proje toplantısı

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Let's Experiment/ Haydi Deney yapalım Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Proje toplantısı yapılmıştır.

1071 Malazgirt İlkokulu e-Twinning Projeleri - MATH GAMES - Proje toplantısı

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Proje toplantısı yapılmıştır.

Nis

Okulumuz 3/B öğretmeni Gülşen YER'in sınıf öğrencileriyle yürüttüğü Math Games / Matematik Oyunları Projesinin çalışmaları devam etmektedir. Bu projede oyunlarla Ritmik Sayma ve dört işlemi eğlenerek öğrenme hedeflenmektedir. Matematiği bütün öğrencilere sevdirmek aynı zamanda hızlı bir şekilde öğrenmek amaçlanmaktadır.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde etwinning okul kulübümüzünkatılımında Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülmektedir. Land of Fairytale/ Masal Diyarı projemizin çalışmaları devam etmektedir.

Nis

Okulumuz 3/B sınıfı öğretmeni Gülşen YER ve okulumuz ingilizce öğretmeni Zehra ÇELİK okulumuz öğrencileriyle birlikte etwinning projelerinde yer almaktadır.

Şbt

e-Twinning okul kulübümüz tarafından e-Safety / e-Güvenlik okul panomuz güncellendi.

Şbt

e-Safety / e-Güvenlik Okul politikamız güncellendi.

Şbt

Okulumuz eTwinning panosu eTwinning kulübü danışman öğretmeni Zehra ÇELİK yönetiminde kulüp öğrencilerimiz tarafından güncellendi.

Şbt

2022-2023 e-Twinning Okul Proje Ekibimiz; okul müdürümüz Birsen AKSAKAL önderliğinde, rehberlik öğretmenimiz Gamze KARAGÖZ, İngilizce öğretmenimiz Zehra ÇELİK, sınıf öğretmenlerimiz Gülşen YER, Ayşen DÜRÜS, Mustafa FIRAT ve Zeki ERDOĞAN.
  eTwinning projeleriyle ilgili gerekli araştırma ve bilgilendirmeleri okul eTwinning kulübü danışman öğretmeni Zehra ÇELİK rehberliğinde kulüp öğrencilerimiz tarafından sürdürülmektedir.